Welkom op de website van:
 
Productinformatie:
LTG
-Luchtroosters
-Inductieunits
-Ventilatorconvectoren
-Decentrale klimaatunits
-Luchtverdeelsystemen
-Koelconvectoren
-Hotelklimatisering
-Schoolventilatie
ORAVEN
OPPERMANN
ALRE
AB INDUSTRIETECHNIK
Publicaties
Informatieaanvraag
Nieuws
Sitemap
Contact T.0341493969, info@opticlima.nl
Home
 

 


Volume regelaars

Product brochure

LTG volumeregelaars

  Sluit- stuur- en regeleenheden van LTG
Sluit- en stuureenheden  Luchthoeveelheid regeleenheden 
Type ARE- ronde bouwvorm met een klep in het huis voor het sluiten of sturen van luchthoeveelheden, Type ARD- ronde bouwvorm met een klep in twee huizen voor het parallel sluiten of sturen van toevoer- en afvoerlucht, Type ARF- rechthoekige bouwvorm met klep in het huis voor het sluiten of sturen van luchthoeveelheden. Type VRC en VRE- ronde bouwvorm, voor het regelen van constante- of variabele luchthoeveelheden. Type VRF- rechthoekige bouwvorm, voor het regelen van constant- of variabele luchthoeveelheden.
Strangdruk- regeleenheden Toebehoren en aanvullende systemen
Type DRE- ronde bouwvorm, voor het regelen van statische drukken in lucht verdeelsystemen. Type DRF- rechthoekige bouwvorm, voor het regelen van statische drukken in lucht verdeelsystemen. Voor het reduceren van luchtgeluid doorstraling kunnen de kleppen van geluiddemper voorzien worden.Type SDE- geluiddemper voor ronde bouwvorm, Type SDF- geluidemper voor rechthoekige bouwvorm.Ook uitvoeringen met isolatieschalen leverbaar.

 

Sluit- en stuureenheid, type ARD  Sluit- en stuureenheid, type ARE, ARF 
De eenheid dient voor de sturing van variabele luchthoeveelheden. De luchthoeveelheden van toe- en afvoerlucht worden gemeenschappelijk gestuurd. De begrenzing van de minimale- en maximale luchthoeveelheid zijn via een mechanische aanslag of hefboom mogelijk.                        De eenheid dient voor het sturen van variabele luchthoeveelheden. De luchthoeveelheden van toe- en afvoerlucht worden via gescheiden eenheden gestuurd. De begrenzing van de minimale- en maximale luchthoeveelheid is via een mechanische aanslag of hefboom mogelijk.           
Luchthoeveelheid regeleenheid, VRD, VRF*  Luchthoeveelheid regeleenheid, VRE* en VRW-E
Het luchthoeveelheid regeleenheid dient voor de regeling van variabele luchthoeveelheden. Volledig sluiten is door een stangensturing mogelijk (regelapparatuur naar keuze). De luchthoeveelheden van de toe- en afvoerlucht worden via gescheiden eenheden geregeld. De minimale en maximale luchthoeveelheden zijn vrij instelbaar. ook een constante luchthoeveelheid is mogelijk.                 Het luchthoeveelheid regeleenheid dient voor de regeling van variabele luchthoeveelheden. Volledig sluiten is door een stangensturing mogelijk (regelapparatuur naar keuze). De luchthoeveelheden van de toe- en afvoerlucht worden via gescheiden eenheden geregeld. De minimale en maximale luchthoeveelheden zijn vrij instelbaar. ook een constante luchthoeveelheid is mogelijk.                 
Opmerking * : De luchthoeveelheid regeleenheden, type VRE en VRF zijn ook leverbaar in Rvs en PPs
   
 
Voor info: tel.+31(0) 341 493969, fax +31(0)341 493931, e-mail: info@opticlima.nl, Leeuwerikstraat 110, NL-3853 AG  Ermelo 
2002 - 2018. ACopyright 2002 - 2018.       Disclaimer            Privacy verklaring          Algemene leveringsvoorwaarden
Alle rechten zijn voorbehouden aan Opticlima Systems b.v.  Opticlima is een geregistreerde merknaam