Welkom op de website van:
 
Productinformatie:
LTG
ORAVEN
OPPERMANN
ALRE
AB INDUSTRIETECHNIK
VECTORCONTROLS
Publicaties
Informatieaanvraag
Nieuws
Sitemap
Contact T.0341493969, info@opticlima.nl
Home
 

 

AB Industrietechnik SrL Regeltechniek voor HVAC
 

 

 

 
Al meer dan 30 jaar is AB Industietechnik Srl, fabrikant van apparatuur voor meting, besturing en regeling voor alle fysische grootheden op het gebied van thermische engineering voor industriŽle, commerciŽle en civiele toepassingen.

Het bedrijf heeft een compleet en gevarieerd assortiment van elektrische, elektronische en elektromechanische oplossingen voor moderne toepassingen, altijd gericht op het gebruik van hulpmiddelen, energiebesparing en persoonlijk welzijn. Het aanbod van producten die het mogelijk maken controle van de temperatuur, de druk, de vochtigheid en luchtkwaliteit te realiseren.

In het bijzonder AB Industrial Technology Srl is ťťn van de toonaangevende Europese fabrikanten van niveau schakelaars en vorst beveiligingsthermostaten, die bekend staan om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit.

Het bedrijf is T‹V gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2008 en gevestigd in Brixen, Zuid Tirol (ItaliŽ) en gehuisvest op 4500 vierkante meter verdeeld over vijf verdiepingen tellende gebouw, waarin alle afdelingen van het bedrijf gehuisvest zijn. Het bedrijf heeft 45 medewerkers. De meeste productieprocessen van de producten worden in eigen huis uitgevoerd, omdat het bedrijf beschikt over alle benodigde machines voor de vervaardiging van zowel de mechanische onderdelen, alsmede van de elektronische apparaten. Verder heeft het bedrijf een efficiŽnt distributienetwerk in meer dan 80 landen over de hele wereld.

 

 Regelapparatuur
Productcatalogus downloaden

 

 
Voor info: tel. +31(0) 341 493969, fax +31(0)341 493931, e-mail: info@opticlima.nl, Leeuwerikstraat 110, NL-3853 AG  Ermelo 
© 2002 - 2018. ACopyright © 2002 - 2018.       Disclaimer            Privacy verklaring          Algemene leveringsvoorwaarden
Alle rechten zijn voorbehouden aan Opticlima Systems b.v.  Opticlima is een geregistreerde merknaam