Welkom op onze website:
 
 
Informatie:
Contact T.0341493969, info@opticlima.nl
Airsocks
Overzicht uitvoeringen
 

 

 

 

Oraven levert airsocks, de ideale oplossing voor tochtvrije en gelijkmatige luchtverdeling in verblijfruimten. Voor een aangenaam en duurzaam ruimteklimaat.

                    AIRSOCKS, made in Germany

 Oraven airsocks

Airsocks industriehal

De airsocks zijn leverbaar in ronde-, halfronde-, segment- en kwart ronde uitvoeringen. Het doek is van 100 % Trevira CS en voldoet standaard aan de brand beschermklasse: NEN-EN-13501/B-s1,dO, DIN 4102/B1 en tegen meerprijs aan de brand beschermklasse A2

De leverbare uitvoering types zijn: LV-DH, LV-M, MV-L, MV-ML, HV-N, HV-JN, Vario en Bioactive. Type Bioactive, verhinderd aangroei van bacteriepopulaties op het vezeloppervlak. De ronde airsocks zijn ook met vorm ringen of in antistatische uitvoering leverbaar.

Keuze uit diverse uitblaaspatronen.

In 9 standaard RAL kleuren. 

Ophanging: één - of twee - rijig, door middel van r.v.s. staalkabel(s) of via aluminium buisprofielen

Montage van de textiele airsocks

Reinigen van airsocks

Brochure

  
 Oraven airsocks industriehal   

Kenmerken:

Tochtvrije en gelijkmatige luchtverdeling, lage uitblaassnelheden, hoge circulatie voud, hoge DHC (Dust Holding Capacity), eenvoudige te reinigen, krimpvrij, geruisarm, geluiddempend, condensvrij, licht in gewicht, hygiënisch, eenvoudige montage, scheurbestendig, lichtecht, zwaar ontvlambaar, wasbaar. Eventueel voorzien van logo's of individuele motieven opgestikt. 

 

Oraven textiele luchtkanalen fitness  

Toepasbaar in:

Laboratoria, restaurants, kantoren, grootkeukens, sportzalen, TV studio's, discotheken, scholen, productieruimten, zwembaden, levensmiddelen industrie, computerruimte, ziekenhuizen, clean rooms, kaaspakhuizen, etc.

 

Oraven textiele luchtslangen, type Vario  

Membraan luchtverdeelslangen, type Vario

Lucht verdeelslang, type Vario, met omschakeling tussen  koelen en verwarmen. De bovenste slanghelft wordt als verdringingsuitlaat voor koelen gebruikt en de onderste slanghelft voor verwarmen. Een verstelmotor draait het binnenmembraan zo, dat slechts een slanghelft actief is

 

  
Projectoplossingen op maat
Bibliotheek Oraven airsocks 2
Oraven airsocks 4 Oraven airsocks 5
Oraven airsocks 6 Oraven airsocks 7
 

 
Voor info: Opticlima Systems b.v., tel.+31(0) 341 493969, fax +31(0)341 493931, Leeuwerikstraat 110, NL-3853 AG  Ermelo 
© 2002 - 2014. Alle rechten zijn voorbehouden aan Oraven.nl